Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

ordningsföljd

Läs i rätt ordning - Nora Roberts

Av  Maria Svensson , den 11 juni 2019

Nora Roberts är en av de mest lästa nutida romanförfattarna med över 500 miljoner sålda böcker över hela världen. Med så många böcker kan det vara svårt att hålla ordning på läsordningen. Se mer här.

"Amerikas favoritförfattare" Nora Roberts (1950) är enormt produktiv och har gett ut över 200 böcker, framför allt romantiska romaner. I centrum för handlingen står vanligen en intelligent, stark och oavhängig kvinna. Nora har uttalat att i annat fall är hon inte intresserad av att berätta deras historia.

Nora Roberts karriär som författare började när hon som ung mor blev inspärrad av en snöstorm och behövde något att fördriva tiden med. Hon började skriva ned en av alla de historier hon hade hittat på som barn. Några år senare, efter flera manuskript och avslag, publicerades hennes första bok 1981.

Den disciplinerade Nora skriver varje dag från 9 till 17 och hennes böcker är alltid resultatet av grundlig research. De kännetecknas av humor, passionerad kärlek och kvick dialog. Hennes böcker har sålt över 500 miljoner exemplar över hela världen och har getts ut i 34 länder. Hon har vunnit en mängd priser för sitt författarskap.

Nora Roberts skriver även under pseudonymerna Jill March, J.D. Robb och Sarah Hardesty.

Nora Roberts har skrivit många fristående romaner. Klicka här för att hitta alla de böcker av henne som kan beställas från Plusbok.se. Nedan hittar du läsordningen på några av hennes populära serier.


Familjen vid Chesapeake Bay

Familjen vid Chesapeake Bay är en ny trilogi, där del 2; Under fallande stjärnor just har släppts. Vi ser redan fram emot del 3!

2 Under fallande stjärnor

av Nora Roberts
, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 153 kr.
  ( 239,00 kr. )
Under fallande stjärnor , av Nora Roberts
Beskrivning:
UNDER FALLANDE STJÄRNOR av Nora Roberts är andra delen i romanserien Familjen i Chesapeake Bay.

I seriens planerade fyra delar berättar var och en av bröderna Quinn sin historia, och i den här boken har turen kommit till Ethan. När brödernas adoptivfar Ray dog bad han bröderna Cameron, Ethan och Philip att adoptera den tioårige Seth. Ethan är beredd att göra sin andel i pojkens uppfostran, med den utmaning det innebär. Efter Rays död tillbringar Ethan det mesta av sin tid på familjens båtbyggarfirma.

Och så är det Grace. Ethan har aldrig vågat erkänna att han älskar henne. För att bli lycklig måste han försona sig med sitt förflutna.

UNDER FALLANDE STJÄRNOR kommer att efterföljas av böckerna En trygg hamn och Vid horisonten, där Philip och Seth berättar sina historier. Bok nummer ett i serien är På öppet hav, där Cameron, den äldste brodern, är huvudkaraktären. Missa inte den fängslande romanserien av roman-drottningen Nora Roberts.

1 På öppet hav

av Nora Roberts
, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 141 kr.
  ( 239,00 kr. )
På öppet hav , av Nora Roberts
Beskrivning:
PÅ ÖPPET HAV av Nora Roberts är första boken av fyra i romanserien om adoptivbröderna Cameron, Philip och Ethan i Chesapeake Bay.

Brödernas far hade en sista önskan: att de i sin tur skulle adoptera den medfarna pojken Seth. Cameron, den äldste, är racerförare och följer endast motvilligt sin fars önskan. När han återvänder till familjens gård blir han dock förälskad i socialarbetaren Anna Spinelli, som har kommit för att bedöma om bröderna är redo för den stora uppgiften att adoptera Seth.

Anna känner sig i sin tur dragen till Cameron, men hon får inte låta det stå i vägen för en objektiv bedömning av brödernas förmåga att uppfostra en 10-årig pojke. Samtidigt sprids illasinnade rykten om brödernas adoptivfar i staden.

PÅ ÖPPET HAV efterföljs av Under fallande stjärnor, En trygg hamn och Vid horisonten, där de andra två bröderna och den blivande adoptivsonen Seth får berätta sina historier.

Nora Roberts är en mästare i den romantiska genren och bland hennes senaste böcker hör bland annat Kidnapparen och trilogin Three Sisters Island.

 

Trädgårdstrilogin

3 Röd lilja

av Nora Roberts
Storpocket, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 63 kr.
  ( 119,00 kr. )
Röd lilja , av Nora Roberts
Beskrivning:
Hayley tänker inte riskera allt hon älskar. Hon älskar sin lilla dotter Lily, sitt jobb på Harpers Handelsträdgård och sina nära väninnor Roz och Stella. Hon älskar också sin speciella vänskap med Harper, Roz äldsta son. Hon tänker inte riskera allt det här för en förälskelse.
Men det finns något mycket värre som kommer att störa Hayley. Den osaliga kvinnliga ande som hemsökt godset sedan slutet på 1890-talet beter sig alltmer opålitligt och våldsamt. Och hon har bestämt sig för att tränga in i Hayleys sinne för att få som hon vill.
Kommer de tre kvinnorna någonsin få sinnesro på gården? I tredje delen Röd lilja avslutar Nora Roberts trädgårdstrilogi med ett härligt tempo och mycket romantik.

2 Svart ros

av Nora Roberts
Storpocket, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 63 kr.
  ( 119,00 kr. )
Svart ros , av Nora Roberts
Beskrivning:
Det har alltid bott någon från släkten Harper på lantgodset som nu ägs av Rosalind. Och lika länge som någon kan komma ihåg har ett andeväsen rört sig i dess salar…
Rosalind "Roz" Harper är en självständig kvinna med privat förmögenhet som tror att kärleken är något hon lämnat bakom sig. Vid 47-års ålder är hon änka med tre vuxna söner. På det stora lantgodset har hon byggt upp en framgångsrik handelsträdgård. Men handelsträdgården är mer än en lyckad framgångssaga, den är också en symbol för oberoende och förhoppningar som hon delar med två andra kvinnor som jobbar på godset – sina två tvillingsjälar; nygifta Stella och nyblivna mamman Hayley. För att få klarhet i sin släkts förflutna och det andeväsen som fortsätter att störa alla nattetid så kontaktar Roz en släktforskare. Samtidigt som gåtan avslöjas kring släkten Harper överraskas Roz av något hon helt tagit avstånd från i livet. Hon kommer åter igen drabbas av kärleken och nu kommer hon inte att tillåta något att stoppa henne. Uppslukad av stormande känslor är hon helt säker på att hon vill få en andra chans igen.

1 Blå dahlia

av Nora Roberts
Storpocket, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 69 kr.
  ( 129,00 kr. )
Blå dahlia , av Nora Roberts
Beskrivning:
Relationer har alltid haft en central roll i mina trilogier. Jag är fascinerad av den dynamik som finns i familjer, den gemensamma historien och på vilket sätt varje individ utvecklas Nora Roberts

Tillsammans med sina två små livliga söner flyttar den unga änkan Stella tillbaka till sina barndomstrakter i södra USA. Här har hon fått både bostad och jobb på det anrika Harper Handelsträdgård. Hon avskräcks varken av huset eller av dess ägarinna; den stentuffa Roz Harper. I närheten bor också den oborstade men snygge landskapsarkitekten Logan Kitridge. Snart inleder Stella och Logan en het romans. Men det finns någon som inte är glad åt deras kärlek Ett kvinnligt andeväsen stör ofta Stellas nattsömn. Kan det vara någon som tidigare bott på Harpers Handelsträdgård? Vad har hon för ett förflutet som inte lämnar henne någon ro? Första delen i en ny trilogi av Nora Roberts om tre kvinnor som möts vid en punkt i livet då de behöver hitta nya sätt att leva. De får hjälp och mod av varandra att våga tro på att livet kan ge dem nya möjligheter. Ingen skriver så fängslande och romantiska berättelser som Nora Roberts!


Klanen MacGregor

Klanen MacGregor är en av Nora Roberts mest omtyckta släktkrönikor. Nora Roberts själv föredrar böckerna i den ordning de skrevs - hitta ordningsföljden nedan. Böckerna kan även läsas i den ordning som följer böckernas kronologiska tidslinje. I så fall är läsordningen: Viljornas kamp (se nr 6), Julens ängel (se nr 7), För evigt din (se nr 5) och därefter böckerna enligt listan nedan.

11 Mer än ord

av Nora Roberts
Häftad, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 48 kr.
  ( 79,00 kr. )
Mer än ord , av Nora Roberts
Beskrivning:
Mer än ord
Klanen MacGregors patriark Daniel MacGregor är mäktig, rik och mycket bestämd. Nu återstår bara ett uppdrag som han måste slutföra innan han kan känna sig nöjd: att hitta en lämplig äkta man till sitt barnbarn Cybil. Preston McQuinns lägenhet avspeglar hela hans liv mörk och dyster. Men det tänker hans granne Cybil Campbell ändra på. Hon tränger sig bokstavligen in hos honom och insisterar på att han ska följa med henne ut en kväll hon behöver en dejt och kan tänka sig att betala honom bara han ställer upp. Preston har svårt att värja sig mot den entusiastiska och vackra Cybil. Mot sin vilja märker han att hon väcker något till liv inom honom, något han för länge sedan slutat hoppas på. Men vågar han ta steget och släppa greppet om sitt mörka förflutna?

10 Gyllene band

av Nora Roberts
Häftad, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 48 kr.
  ( 79,00 kr. )
Gyllene band , av Nora Roberts
Beskrivning:
Klanen MacGregors överhuvud, Daniel MacGregor, är mäktig, rik och mycket bestämd. Nu vill han se tre av sina framgångsrika barnbarn gifta. För att förenkla proceduren har han själv sett ut lämpliga kandidater.
Nora Roberts fortsätter sin populära och prisade släktsaga om klanen MacGregor. Kusinerna Duncan, Ian och D.C. är fullt medvetna om att deras manipulerande farfar och morfar gärna vill ha ett ord med i spelet när det gäller att välja rätt livspartner. Därför tänker de göra allt för att inte gå i hans fälla. Och när de möter kärleken är alla fullt och fast övertygade om att det är deras eget val utan att ana att Daniel MacGregor åter fått sin vilja igenom.

9 En vinnande hand

av Nora Roberts
Häftad, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 58 kr.
  ( 89,00 kr. )
En vinnande hand , av Nora Roberts
Beskrivning:
Darcy Wallace ser bara en utväg ur äktenskapet med mannen hon hatar att fly. Hon reser till Las Vegas och när hon kommer fram är hon både fattig och utmattad. I ett desperat försök att få turen att vända satsar hon sina sista pengar på kasinot, och vinner jackpott! Kasinots ägare Robert MacGregor Blade ser den ensamma kvinnan och känner att han måste ingripa innan spelgamarna gör slut på henne. Han har sett alltför många kvinnor som hon, desperata efter en andra chans. Men det dröjer inte länge förrän Mac inser att hans egen insats handlar om så mycket mer än att bara hjälpa Darcy. Plötsligt har han satsat högre än han varit beredd på och det har inget alls med pengar att göra ...

8 Vägen till altaret
Daniel MacGregor har haft ett långt och lyckligt liv med sin hustru Anna och hans största önskan är att hans tre vuxna barnbarn ska få uppleva lika stor lycka. Laura, Gwendolyn och Julia är dock helt fokuserade på att göra karriär och tanken om att gifta sig verkar avlägsen. Daniel har handplockat tre äktenskapskandidater åt sina barnbarn och hans hårda kamp som äktenskapsmäklare tar sin början...

7 Julens ängel
Mitt i den blodiga amerikanska revolutionen möter vi soldaten och rebellen Ian MacGregor. Han skadas i strid och flyr från engelsmännen ut i vildmarken med hoppet om att finna skydd. Ian går vilse men möter den vackra irländskan Alanna Flynn, som hjälper honom. Samtidigt som Ians sår läker börjar hans känslor för Alanna att växa - men för att vinna hennes kärlek måste han klara en större kamp än den mot engelsmännen.

6 Viljornas kamp (även kallad Stolt och vacker)

av Nora Roberts
Häftad, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 52 kr.
  ( 89,00 kr. )
Viljornas kamp , av Nora Roberts
Beskrivning:
Med det blodiga slaget vid Culloden som bakgrund utkämpas ett annat krig där vinsten är kärlek och ära.
Den vackra skotskan Serena MacGregors hat till allt engelskt är djupt rotat. Brigham Langston utgör inget undantag trots hans förmodade lojalitet för Skottland och snygga yttre. Fastän Brigham gör allt för att visa sig värdig familjen MacGregors respekt kan Serena omöjligt komma över sin avsky för honom och hans arv.
Men Brigham låter sig inte nedslås. Serena har fångat honom med sin skönhet och envishet hon är en utmaning han inte kan motstå. Han vet att om han bara kan förmå henne att öppna sitt sinne kommer de få uppleva århundradets kärlekssaga.

5 För evigt din

av Nora Roberts
Häftad, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 52 kr.
  ( 89,00 kr. )
För evigt din , av Nora Roberts
Beskrivning:
På en fest i 40-talets Boston träffar medicinstudenten Anna affärsmannen Daniel. Två världar möts och från den dagen förändras allt för dem båda. Daniel har precis flyttat till USA från Skottland, men har redan lyckats skapa sig en förmögenhet tack vare sin envishet och målmedvetenhet. När han vill ha något ser han till att få det! Och nu vill han ha den vackra kvinnan han precis mött. Men Daniels storslagna uppvaktning imponerar inte på Anna. Hon har siktet inställt på en karriär som läkare livet som representativ hemmafru är inget för henne. Hjärna och hjärta går dock inte alltid hand i hand, och snart inser Anna att hon står inför ett omöjligt val ...

4 Konsten att älska (även kallad Mannen vid havet)

av Nora Roberts
Häftad, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 58 kr.
  ( 89,00 kr. )
Konsten att älska , av Nora Roberts
Beskrivning:
Konsten att älska 
För att bearbeta sorgen efter att hennes syster omkommit i en olycka reser konstnären Gennie Grandeau till New England. I det vackra landskapet hoppas hon att hennes själ ska få en chans att läka. Men på väg till stugan hon hyrt får hon motorstopp. Samtidigt vräker regnet ner. Tack och lov ser Gennie ett ljus i mörkret och tar sig genomblöt fram till ett gammalt fyrhus. Dörren till fyren öppnas av Grant Campbell, en vresig men onekligen attraktiv serietecknare. Han är Gennies raka motsats: Hon älskar livet som kändis i storstaden, han är en riktig ensamvarg. Trots det känner de en ögonblicklig dragning till varandra.Men allteftersom dagarna går anar Gennie att Grant döljer något för henne ...

3 Kärleksbevis

av Nora Roberts
Häftad, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 58 kr.
  ( 89,00 kr. )
Kärleksbevis , av Nora Roberts
Beskrivning:
Senator Alan MacGregor har både talet och utseendet och är självsäker som få. Men hans trygga värld vänds uppochned när han möter konstnären Shelby Campbell. Hon är helt olik de kvinnor han vanligtvis omger sig med och ju mer hon visar sitt ointresse för män i hans position, desto mer vill han vinna över henne på sin sida. För att charma henne krävs tålamod och uppfinningsrikedom. Tur då att Alan MacGregor aldrig backar för en lockande utmaning!

2 Handen på hjärtat
Diana Blade har gjort sitt yttersta för att nå målet att bli den bästa advokaten i Boston. Men nu har hon ett nytt fokus: att återuppliva kontakten med sin bror som hon inte har sett sedan barndomen. Dianas resa till Atlantic City bjuder på flera överraskningar; särskilt hennes svägerskas bror Caine MacGregor. Han fascinerar henne och får fram varma, förbjudna känslor. Hon måste fly snabbt om hon ska kunna behålla sitt fokus på jobbet! Men då kommer Caine med ett affärsförslag hon inte kan motstå...

1 Tur i kärlek

av Nora Roberts
Kartonnage, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 70 kr.
  ( 99,00 kr. )
Tur i kärlek , av Nora Roberts
Beskrivning:
Efter ett år som croupier på lyxkryssaren Celebration har Serena hunnit bli en skicklig Black Jack-dealer och människokännare. Men det finns en person hon inte lyckas komma underfund med; spelaren från Las Vegas. Ena stunden är Justin rent oförskämd mot henne, och i nästa får han henne att tappa fattningen med sitt charmiga sätt. Serena bestämmer sig för att ignorera känslorna för honom, hon ska ju ändå snart gå i land. Men så kommer Justin med ett erbjudande som skakar om hela hennes värld
Nora Roberts föddes i Silver Spring i den amerikanska delstaten Maryland. Idag är hon en av de allra mest lästa och älskade författarna, och hon har skrivit en lång rad bästsäljande romaner. Hon kommer från en läsande familj, men det som fick henne att börja skriva böcker var en snöstorm år 1979, då Roberts blev insnöad och fick idén att skriva ner en av alla berättelser hon hade i huvudet

 

Three Sisters Island-trilogin

3 Huset vid havet

av Nora Roberts
Pocket, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 24 kr.
  ( 59,00 kr. )
Huset vid havet , av Nora Roberts
Beskrivning:
Mia Devlin vet vad det innebär att älska med hela sitt hjärta – och att bli sviken av sin älskade. För många år sen blev hon och Sam Logan passionerat förälskade, men han lämnade henne utan någon förklaring och hon blev ensam kvar med minnena av relationen – fast övertygad om att leva ensam resten av livet.
Flera år senare kommer Sam tillbaka till ön, nu som ägare av dess enda hotell. Han hoppas att de ska hitta tillbaka till varandra igen och blir förvånad över att Mia är kylig mot honom när han känner att laddningen mellan dem finns kvar. Arg, sårad och förvirrad vägrar Mia erkänna att hon fortfarande har varma känslor för Sam, men så småningom behöver hon hans hjälp för att bryta förbannelsen som vilar över ön och övervinna sin största utmaning någonsin.Med Huset vid havet avslutar Nora Roberts sin romantrilogi om Ripley, Nell och Mia på den pittoreska ön Three Sisters Island – en berättelse om kärlek, systerskap och magi.

2 Månskensstranden

av Nora Roberts
Pocket, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 37 kr.
  ( 59,00 kr. )
Månskensstranden , av Nora Roberts
Beskrivning:
Det är tidig morgon och den öde stranden är täckt av frost när Ripley Todd kommer ner till vattenbrynet. Morgonens löprunda är dagens bästa stund: soluppgången speglas i vattnet och sanden är orörd sånär som på hennes egna fotspår. Snart kommer ön att vakna till liv. Ripleys hjärta klappar för varje gata, gränd och vrå på Three Sisters Island. Hon har växt upp här och känner en tillhörighet till platsen och dess invånare som går långt utanför jobbet som polis.

När forskaren MacAllister Booke kommer till Three Sisters Island för att undersöka öns mystiska historia rubbas Ripleys lugna tillvaro. Motvilligt blir hon förälskad. Men innan Ripley och Mac kan drömma om en gemensam framtid måste de ta itu med det förflutna. Mörka krafter hotar Ripley och hennes vänner. Vad är det för hemligheter som döljer sig på Three Sisters Island?

I Månskensstranden fortsätter Nora Roberts sin romantrilogi om Ripley, Nell och Mia på den pittoreska ön Three Sisters Island – en berättelse om kärlek, systerskap och magi.

1 En förtrollad ö

av Nora Roberts
Pocket, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 37 kr.
  ( 59,00 kr. )
En förtrollad ö , av Nora Roberts
Beskrivning:
Redan på färjan känner Nell Channing att hon har hittat hem. Den lilla ön Three Sisters Island har en närmast magisk dragningskraft på henne där den träder fram med sitt vita fyrtorn, sina pittoreska stugor och dramatiska klippor. Nell faller pladask och när hon lyckas få jobb på det mysiga caféet i öns bokhandel dröjer det inte länge innan hon bestämmer sig för att slå sig ner i det lilla samhället för gott.

Nell lär snabbt känna öns invånare: den karismatiska Mia som driver bokhandeln och kan allt om platsens mytomspunna historia, den charmige sheriffen Zack och hans syster, polisen Ripley. Men hur trygg är Nell egentligen på Three Sisters Island? På flykt undan ett destruktivt förhållande vågar hon inte avslöja sin verkliga identitet. När onda krafter från det förflutna hotar Nell sätts hennes nyfunna vänner på prov.

En förtrollad ö är den första delen i Nora Roberts romantrilogi Three Sisters Island.
En varm berättelse full av kärlek, systerskap och magi.

 

Bröllopssviten

4 Den lyckligaste dagen

av Nora Roberts
Storpocket, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 76 kr.
  ( 119,00 kr. )
Den lyckligaste dagen , av Nora Roberts
Beskrivning:
Den framgångrika Parker Brown är VD för bröllopsagenturen I Nöd och Lust och därför mycket av ansikte utåt. Hon har en makalös talang för att uppfylla varje bruds dröm, håller ordning på tidsscheman, Emmas romantiska blomsteruppsättningar, Laurels läckra bakverk och mäträtter och Macs suveräna fotografier. Hon vet hur hon ska få ordning på allt... Men hon har svårare att se var hennes eget liv är på väg. Hennes brors bästa vän heter Malcolm Kavanaugh. Han är mekanikern som älskar att räkna ut hur saker och ting fungerar, och Parker är inget undantag. När de väl börjar flirta med varandera vet de båda vilket stort steg det är att gå från en flirt till att verkligen bestämma sig för en djupare kärleksrelation. Parkers har alltid lyckats ta risker i affärer som har lönat sig. Nu blir hon tvungen att ta risker i en kärleksrelation genom att lyssna till sitt hjärta...

3 Ögonblick att minnas

av Nora Roberts
Storpocket, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 77 kr.
  ( 119,00 kr. )
Ögonblick att minnas , av Nora Roberts
Beskrivning:
Laurel är trött på att vara singel – särskilt sedan både Emma och Mac har så fantastiska pojkvänner. Att hon som konditor på bröllopsagenturen ständigt tvingas se hur andra lyckliga par hittar varandra gör inte saken bättre. Hon vill dock inte ha all den lyx som hennes kunder vill ha. Vad hon verkligen vill ha är en stark och intelligent man. En man som väninnan Parkers storebror Delaney som hon har varit förälskad i sen de var barn.
Laurel är dock övertygad om att den välutbildade advokaten som gått på förstklassiga universitet är för fin för henne. Och varje gång hon träffar honom blir hon irriterad. När hon pratar med Del övergår det alltid snabbt till syskonliknande småbråk. Dessutom är Del så överbeskyddande när det gäller Laurel, Parker, Mac och Emma att han aldrig skulle kliva över gränsen med någon av dem. Men en dag tar Laurels oberäkneliga humör överhanden – och hon ger Del en arg, het och fullkomligt fantastisk kyss som vänder upp och ner på allting.

2 Doft av rosor

av Nora Roberts
Pocket, 2012
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 24 kr.
  ( 49,00 kr. )
Doft av rosor , av Nora Roberts
Beskrivning:
Doft av rosor är andra delen i en ny charmig romanserie av Nora Roberts. Här får du följa de fyra väninnorna som driver den framgångsrika bröllopsagenturen ”I nöd och lust”, i Connecticut, USA.
I Doft av rosor får vi följa och lära känna Emma. Hon är den mest romantiska av de fyra vännerna och hon har alltid älskat blommor. Alltså är jobbet som florist på vännernas bröllopsagentur det allra bästa hon kan tänka sig, helt enkelt ett drömjobb. Att hon driver det framgångsrika företaget tillsammans med sina tre bästa vänner gör det förstås ännu desto roligare.
Emma har all anledning att skatta sig lycklig och i omgivningens ögon har hon dessutom ett sprudlande kärleksliv. Men för egen del längtar hon efter en stadig och varaktig relation. Trots att åtskilliga män har uppvaktat henne genom åren har hon ännu inte träffat den rätte. Kanske finns han betydligt närmare än hon tror...

1 Som en drömbild

av Nora Roberts
Storpocket, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 77 kr.
  ( 119,00 kr. )
Som en drömbild , av Nora Roberts
Beskrivning:
En tafatt men charmig lärare är verkligen inte typen som Mac Elliot blir kär i. Men en liten flört är kanske precis vad hon behöver. Allt för att slippa dras in alltför mycket i alla sockersöta bröllopsbesvär som hon ständigt utsätts för. Hon är fotograf och driver den framgångsrika bröllopsagenturen ”I nöd och lust” tillsammans med sina närmaste väninnor; Emma, Parker och Laurel. Aldrig kan hon väl ana att en liten flört med den trygge och pålitlige Carter kan leda till något djupare. Helt oväntat drabbas Mac av en förälskelse större än hon kunde drömma om. Men är kärleken hållbar, hon som alltid behöver omväxling… SOM EN DRÖMBILD är första delen i en ny charmig romanserie av Nora Roberts.
Nora Roberts kom våren 2010 med sin 190:e roman i USA och har sålt närmare 3 miljoner exemplar i Sverige!


Vännerna från Templeton House

Hitta alla delarna i trilogin i 1 bok här.
1 Att våga drömma
2 Om drömmen blir verklighet
3 En dröm blir sann

av Nora Roberts
Kartonnage, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 56 kr.
  ( 89,00 kr. )
Vännerna från Templeton House , av Nora Roberts
Beskrivning:
VÄNNERNA FRÅN TEMPLETON HOUSE av Nora Roberts är en samlingsvolym med de tre böckerna i Drömtrilogin. Tre flickor växte upp på Templeton House i Kalifornien och har alltid varit som systrar för varandra; delat varandras drömmar, förhoppningar, bekymmer och hemligheter.

Laura Templeton är dotter i familjen med det stora hotellimperiet och växte upp omgiven av allt hon kunde önska sig. Hon gifter sig ung och får barn, men en dag tar hennes man allt hon har. Som ensamstående mor och yrkeskvinna för hon ett helt annat liv, men det är först när hon möter en av sin brors gamla barndomsvänner som hon förstår att något saknas sedan länge.

Margo, dottern till familjens hushållerska, fick en framgångsrik karriär som fotomodell men plötsligt är karriären slut. När hon förödmjukad och utfattig återvänder till sitt barndomshem får hon tröst och uppmuntran från ett oväntat håll.

Familjens fosterbarn Kate visste redan i ungdomen att hon inte var nöjd med bara att överleva – hon ville lyckas. Hon har ett fordrande jobb på en revisionsbyrå och följer ett strikt schema. Men plötsligt händer något som vänder upp och ned på hela hennes tillvaro och hon kommer att behöva all den hjälp hon kan få.

Drömtrilogin består av böckerna Att våga drömma, Om drömmen blir verklighet och En dröm blir sann. I VÄNNERNA FRÅN TEMPLETON HOUSE kan du läsa hela historien i en och samma bok.

Hitta många fler av Roberts romantiska kärleksromaner här.

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!