Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Julklappsguide

Julklappsguide – Presenter till män 35+

Av  Robin Oldberg , den 27 november 2017

Oavsett om du letar efter en present till dig själv eller en av dina nära och kära så kan du få tag i en riktigt bra läsupplevelse med hjälp av vår julklappsguide. Här hittar du julklappstips till män mellan 20-35 år.

Julklappsguiden till män bjuder på tre bästsäljande böcker.Vare sig du är på jakt efter julklappar till dig själv, eller till din man, bror, pojkvän, son, eller vad det nu kan vara – så hoppas vi att du kan inspireras av våra tre julklappstips.

 

Julklappsguide till män 35+

 

Här är tre spännande böcker till 35+ män.

 

av Jan Guillou
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 163 kr.
  ( 249,00 kr. )
1968 , av Jan Guillou
Beskrivning:
1968 är kanske 1900-talets mest mytomspunna årtal. Protesterna mot Vietnamkriget pågick i både USA och Västeuropa, samtidigt som en vänstervåg fick allt större inflytande i både politiken och kulturen. 
1968 av Jan Guillou handlar om unge Eric Letang, en färdigutbildad jurist som själv är brinnande aktiv inom politiken. Han arbetar nu som notarie på den beryktade advokatfirman Henning Sjöstrand. I sitt arbete tvingas han gång på gång att ta ställning till hur juridiken kan användas till både gott och ont, ett moraliskt dilemma för en vänsterpräglad jusrist. Hans eget första stora mål för honom ut i ett sommarvarmt Europa där de röda flaggorna dominerar gatorna i Paris och när socialismen med ett mänskligt ansikte går under i Prag. 
Vänstervindarna blåser även in igenom Sverige, vilket sätter familjen Lauritzens band på prov och splittrar familjen ytterligare. Den yngre generationen anser att det är deras rätt att göra uppror mendan den äldre generationen anser att äganderätten står över allt annat. 
1968 är den sjunde delen i romanserien Det stora århundradet.

 

av Mattias Leivinger,...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 162 kr.
  ( 229,00 kr. )
De mörkermärkta , av Mattias Leivinger, Johannes Pinter
Beskrivning:
I DE MÖRKERMÄRKTA av Mattias Leivinger och Johannes Pinter utreder Iris Riverdal ett seriemord utan kopplingar mellan offren.
Vårvärmen låter vänta på sig i Stockholm och en rad mord som inte verkar ha något samband inträffar. En sömnlös taxichaufför, en före detta psykolog med alkoholproblem, en psykiskt sjuk kvinna på ett behandlingshem. Tre livsspillror som förenas i sina olycksöden.
Iris Riverdal, poliskommissarien som blir satt på fallen, blir ställd inför en mystisk mördare, en ogripbar skepnad med dunkla metoder och okända motiv. Och bakom honom skymtas en ondska utanför all förstånd.
Undan för undan går det upp för henne att morden har rötter långt tillbaka i tiden, rötter som snirklar sig in i hennes eget liv.
Under tiden samlas en krets människor för att få bekräftat sina onda aningar; skuggan från det förflutna har kommit tillbaka för att förgöra dem, de som är mörkermärkta.

 

av Pascal Engman
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 146 kr.
  ( 229,00 kr. )
Patrioterna , av Pascal Engman
Beskrivning:
Det blir omåttligt spännande, för debutanten Pascal Engman är osedvanligt skicklig på att gradvis stegra berättelsens tempo.
Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Den dystopiska handlingen känns skrämmande nära vår egen och sättet den skriver in sig i samtiden ångestframkallande ... en underhållande deckare ... verkligt spännande.
Valerie Kyeyune Backström, Expressen
Oron sprider sig på Stockholms nyhetsredaktioner efter mordet på en kvinnlig journalist. Medarbetare som vant sig vid att dagligen få ta emot hot fruktar nu för sina liv.
Den unga Madeleine Winther på Nyhetsbladet har dock siktet inställt på något helt annat. Hon vet precis hur hon ska ta sig framåt i karriären och nu är hon på väg att göra ett rejält scoop.
Carl Cederhielm har lovat dyrt och heligt att skydda landet mot fiender. Han och hans båda medsvurna har satt samman en lista med tio namn. De ska hämnas dem som inte själva kan hämnas.
I ett land långt bort längtar en man hem till Sverige. Invånarna i den lilla staden är rädda för honom, han som arbetar som livvakt åt den vapen- och narkotikasmugglande ryssen.
Snart kommer deras liv att vävas samman och Sverige vakna upp till en ny, skoningslös verklighet. För Carl Cederhielm är dock uppdraget långt ifrån slutfört. Det är dags att eliminera nästa person på listan.
Patrioterna är en högaktuell thriller och journalisten Pascal Engmans debutroman. Med sin roman förnyar han den samhällsengagerade spänningslitteraturen. Med stort patos, på samma sätt som Sjöwall & Wahlöö och Mankell, tar han oss in i den brutalare nutiden.
Det blir actionfyllt, våldsamt och obehagligt ... en välskriven och mycket spännande bladvändare.Renate Fryklund, BTJ
Det bästa är att författaren inte gör det lätt för sig. Flera gånger känner jag att här är vi på väg i den gamla vanliga riktningen men så enkelt är det inte ... det är rejält spännande.
Anders Wennberg, Gefle Dagblad
Debutanten Pascal Engman lyckas väva ihop de tre historierna, boken är både spännande och skrämmande ... Engman ger en dystopisk bild av Sverige. De fiktiva händelserna kopplas samman med verkliga vilket ökar realismen.
Alf Ehn, Skaraborgs Allehanda

 

Om du gillar deckare, romaner och historiska romaner så rekommenderar vi att du kollar in Julklappsguide – Deckare, Julklappsguide – Mat- och Kokböcker, Julklappsguide – RomanerJulklappsguide – Biografier, Julklappsguide – Hälsa & Sundhet, Julklappsguide – Livsstil och Julklappsguide – Historiska böcker. Även där finns det en massa goda läsupplevelser och inspiraiton till julklappshandeln.

Kom ihåg: Som privatkund har du alltid 90 dagars ångerrätt på böcker du har beställt på Plusbok.se. Det betyder att om den vara du får levererad inte är som förväntat, eller om du av någon anledning inte längre önskar varan, kan du returnera den till oss.

Tryck HÄR för att komma tillbaka till Julklappsguidens startsida.

Mest populära

Månadens topp 5 - september


Läs i rätt ordning - Det stora århundradet


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!