Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Julklappsguide

Julklappsguide – Presenter till kvinnor 35+

Av  Robin Oldberg , den 27 november 2017

Oavsett om du letar efter en present till dig själv eller en av dina nära och kära så kan du få tag i en riktigt bra läsupplevelse genom att ta hjälp av vår julklappsguide.

Om du behöver hjälp i din julklappsjakt så behöver du inte längre leta! Här kan du hitta en riktigt bra bok till din mor, fru, flickvän, vän, eller till ditt barn. Denna guide bjuder på en blandad skara böcker – från en romantiska romansamling av Jojo Moyes till en bästsäljande bok om hormonbalans. Listan innehåller helt enkelt tre riktiga toppböcker från det gångna året.

 

Julklappsguide till kvinnor 35+

 

Här har vi plockat fram tre riktigt bra böcker till 35+ kvinnor.

 

av Martina Johansson
Häftad, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 144 kr.
  ( 219,00 kr. )
Hormonbibeln 2,0 : för kvinnor genom hela livet , av Martina Johansson
Beskrivning:
`Hormonbibeln 2.0: för kvinnor genom hela livet´ av Martina Johansson är uppföljaren till Hormonbibeln: Hormonoptimering för den moderna människan.
I 2014 kom Martina Johansson ut med boken Hormonbibeln: Hormonoptimering för den moderna människan. Boken blev uppmärksammad efterso den synliggjorde många människor okunskap om hormoner och i synnerhet de kvinnliga hormonerna.
Martina har nu baserat sin nya bok på detta. Hormonbibeln 2.0 är inriktad på kvinnliga hormoner och hur det påverkar vårt välbefinnande och hälsa. Boken skildrar olika tillstånd och metoder för att uppnå en optimal hormonbalans, i boken får du bland annat svar på: 
- Vad är naturligt och vad är onaturligt när det kommer till hormonsvängningar och menstruationer?
- Varför blir vissa gravida med en gång medan andra får kämpa i flera år?
- Vad finns det för alternativ till hormonella preventivmedel?
- Finns det hormonpreparat som är bra, eller är alla farliga?
Om författaren:
Martina Johansson är civilingenjör inom bioteknik och biofysik från Chalmers och har alltid jobbat
med forskning på olika sätt. Just nu arbetar hon som scientific editor. Martina har tidigare skrivit
tre böcker kring hormoner och hälsa.

 

av Jojo Moyes
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 161 kr.
  ( 219,00 kr. )
Ensam i Paris och andra historier , av Jojo Moyes
Beskrivning:
Jojo Moyes är tillbaka med en härlig samling berättelser! Varsågod: två kortromaner och nio noveller!Nell är tjugosex år och har aldrig har varit i Paris. Hon har aldrig ens varit på en romantisk weekend någonstans. Att åka utomlands är inte riktigt hennes grej. Men när Nells pojkvän struntar i att dyka upp vid tåget har hon chansen att bevisa för alla inklusive sig själv att hon kan vara självständig och modig. Väl i Paris hittar Nell en version av sig själv som hon inte visste existerade Kortromanen Ensam i Paris är romantisk och charmig verklighetsflykt när den är som bäst.I den andra kortromanen Smekmånad i Paris får vi möta Liv och Sophie från Sophies historia, många år tidigare. Sophie, som är från landet, sveps med i den glamorösa Belle epoque-tillvaron i Paris, men upptäcker att ett liv med en hyllad konstnär som Edouard kan vara komplicerat. Ett århundrade senare följer Liv i hennes fotspår; efter en hastig romans blir smekmånaden i Paris inte riktigt så romantisk som hon hoppats De kortare novellerna bjuder på ett galleri av kvinnor mitt i vardagslivet, där stora som små ämnen blir oförglömliga historier i Moyes skickliga händer.Det finns mycket att glädjas åt i Moyes första novellsamling. Om du vill ha romantik kommer titelhistorien och dess olyckliga hjältinna Nell att ge dig det i överflöd. Red Magazine Den bästsäljande drottningen av romantiska romaner levererar du kommer att älska att förlora dig i dessa charmerande berättelser. Sunday MirrorEn bok som beskriver det fantastiska med vardagskärlek.MetroOemotståndlig Ensam i Paris erbjuder en dos snabb eskapism som för dig bort från vardagen. Daily Express

 

av Karin Slaughter
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 150 kr.
  ( 229,00 kr. )
Den goda dottern , av Karin Slaughter
Beskrivning:
DEN GODA DOTTERN av Karin Slaughter är en psykologisk thriller om en familj som slås i spillror efter en brutal händelse. Ännu en välkomponerad deckare av den hyllade författarinnan.

Den våldsamma attacken mot familjen Quinns familj för 28 år sedan slog familjen i spillror. Efterdyningarna av det hemska dådet dödade inte bara deras mamma utan krossade också deras pappa, stadens ökända försvarsadvokat, och lämnade en splittrad familj i ruiner. 

Nu är systrarna vuxna, och Charlie är den perfekta dottern som har gått i sin pappas fotspår. När det brutala våldet återigen drabbar staden, kastas Charlie rakt in i en mardröm. Inte nog är hon det första vittnet på plats, dessutom märker hon snart att fallet mot hennes vilja lockar fram de mörka minnen som hon har förträngt i så många år. Den brutala sanningen om det som hände för tjugoåtta år sedan går inte längre att dölja. 

Karin Slaughter har skrivit en lång rad romaner som hyllats av både läsare och kritiker. Hon är översatt till mer än 30 språk och hennes böcker har sålts i över 35 miljoner exemplar. Boken DEN GODA DOTTERN är en ny fristående psykologisk thriller. På svenska finns sedan tidigare De vackraste, De fångade och De fördärvade, varav den första nominerades till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademien 2015.

 

Om du gillar deckare, romaner och historiska romaner så rekommenderar vi att du kollar in Julklappsguide – Deckare, Julklappsguide – Mat- och Kokböcker, Julklappsguide – RomanerJulklappsguide – Biografier, Julklappsguide – Hälsa & Sundhet, Julklappsguide – Livsstil och Julklappsguide – Historiska böcker. Även där finns det en massa goda läsupplevelser och inspiraiton till julklappshandeln.

Kom ihåg: Som privatkund har du alltid 90 dagars ångerrätt på böcker du har beställt på Plusbok.se. Det betyder att om den vara du får levererad inte är som förväntat, eller om du av någon anledning inte längre önskar varan, kan du returnera den till oss.

Tryck HÄR för att komma tillbaka till Julklappsguidens startsida.

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!