Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Julklappsguide

Julklappsguide – Presenter till 0–3 åringar

Av  Robin Oldberg , den 27 november 2017

Att hitta böcker som passar till de allra minsta kan vara en utmaning. Det är därför som vi har valt ut några av årets bästa barnböcker för barn mellan 0–3 år – för att hjälpa dig att hitta rätt i barnboksdjungeln!

Under de första åren utvecklas bl.a. synen, humorn och ordförrådet väldigt snabbt. Det är därför som det är viktigt att börja läsa för dina barn i tidig ålder, böcker kan hjälpa dem att utvecklas. Enkla böcker passar ofta bra. Pekböcker som barnen kan interagera med, som får dem att vilja titta, känna och lyssna. Nuförtiden är böcker med inbyggda ljud eller textur böcker väldigt populära. Tänk på att repetition hjälper inlärningen och ger barnen en känsla av tillfredsställelse. Barnböcker med rim, ramsor och sång är också ofta populära.

Klassiska pekböcker fungerar ofta bra eftersom de är avsedda för att barnet själv ska kunna greppa och bläddra i boken. En del pekböcker innehåller bilder på föremål och djur och har endast få ord per uppslag. Ljudböcker är också populära eftersom de låter barnet härma de olika ljuden. Peka och lyssna serien är bra exempel på böcker som passar till denna åldersgrupp.

 

Julklappsguide till 0-3 åringar

 

Här har vi har plockat fram tre riktigt bra böcker från det gångna året:

 

av Anneli Tisell, Iré...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 92 kr.
  ( 129,00 kr. )
Natti natti Babblarna , av Anneli Tisell, Iréne Johansson
Beskrivning:
En fin godnattsaga med Babblarna baserad på Babblarnas vaggvisaKom lilla du, kudden väntar. Det är kväll och dags att sluta läsa, leka, klättra och busa. Babblarna kryper ner i sängen en efter en, och barnet hjälper till att natta dem. Texten i boken baseras på Babblarnas vaggvisa, så det går också bra att sjunga bokens text om man vill.Babblarnas nattningsritual ger plats för barnet att gissa, fylla i och att själv natta figurerna. Sen är det dags att somna själv också förstås. Natti natti, god natt och sov gott.I bokens sista uppslag finns det teckenillustrationer så att man lätt kan lära sig att läsa boken med tecken också.

 

av
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 68 kr.
  ( 109,00 kr. )
Mina färger - Klappa, lyssna , av
Beskrivning:
Bedårande söta små pekböcker i den populära serien Nyfikna öron. Känn på djuren eller fordonen och tryck på dem så får du höra hur de låter. Lär dig dessutom färgerna: röd, gul, blå, rosa, grön. Två titlar utkommer samtidigt: Stora djur (häst, delfin, gorilla, flodhäst och dromedar) och Mina färger (brandbil, fågel, val, gris, traktor). Riktiga älsklingsböcker för de allra minsta.

 

av Arne Norlin, Jonas...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 68 kr.
  ( 109,00 kr. )
Här kommer alla motorljuden , av Arne Norlin, Jonas Burman
Beskrivning:
Halvan älskar fordon! Brandbilar, polisbilar, grävskopor, bussar, tåg, sopbilar ja till och med rymdskepp! Perfekta böcker för alla tjejer och killar som är nyfikna på hur saker egentligen fungerar. Över en och en halv miljon Halvan-böcker har hittat sina läsare. Genom åren har Halvan visat oss hur en mängd fordon ser ut, fungerar och vad de används till. Och nu får ni äntligen också höra hur de låter. Lyssna och härma själv.

 

Hittade du inte det du letade efter? Du kan hitta mer inspiration i vår Julklappsguide. Du kan även hitta inspiration under kategorierna Baby & Barn och Barnböcker.

Kom ihåg: Som privatkund har du alltid 90 dagars ångerrätt på böcker du har beställt på Plusbok.se. Det betyder att om den vara du får levererad inte är som förväntat, eller om du av någon anledning inte längre önskar varan, kan du returnera den till oss.

Tryck HÄR för att komma tillbaka till Julklappsguidens startsida.

Mest populära

Månadens topp 5 - september


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!