Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage93
blogImage93

Julklappsguide – Presenter till 0–3 åringar

Att hitta böcker som passar till de allra minsta kan vara en utmaning. Det är därför som vi har valt ut några av årets bästa barnböcker för barn mellan 0–3 år – för att hjälpa dig att hitta rätt i barnboksdjungeln!

av

den 27. november 2017

Under de första åren utvecklas bl.a. synen, humorn och ordförrådet väldigt snabbt. Det är därför som det är viktigt att börja läsa för dina barn i tidig ålder, böcker kan hjälpa dem att utvecklas. Enkla böcker passar ofta bra. Pekböcker som barnen kan interagera med, som får dem att vilja titta, känna och lyssna. Nuförtiden är böcker med inbyggda ljud eller textur böcker väldigt populära. Tänk på att repetition hjälper inlärningen och ger barnen en känsla av tillfredsställelse. Barnböcker med rim, ramsor och sång är också ofta populära.

Klassiska pekböcker fungerar ofta bra eftersom de är avsedda för att barnet själv ska kunna greppa och bläddra i boken. En del pekböcker innehåller bilder på föremål och djur och har endast få ord per uppslag. Ljudböcker är också populära eftersom de låter barnet härma de olika ljuden. Peka och lyssna serien är bra exempel på böcker som passar till denna åldersgrupp.

 

Julklappsguide till 0-3 åringar

 

Här har vi har plockat fram tre riktigt bra böcker från det gångna året:

 

Natti natti Babblarna

Anneli Tisell, Iréne Johansson

Hardcover

Vårt normalpris
129,00 kr
Medlemspris
104,00 kr

 

 

Här kommer alla motorljuden

Arne Norlin, Jonas Burman

Board book

Vårt normalpris
119,00 kr
Medlemspris
94,00 kr

 

Hittade du inte det du letade efter? Du kan hitta mer inspiration i vår Julklappsguide. Du kan även hitta inspiration under kategorierna Baby & Barn och Barnböcker.

Kom ihåg: Som privatkund har du alltid 90 dagars ångerrätt på böcker du har beställt på Plusbok.se. Det betyder att om den vara du får levererad inte är som förväntat, eller om du av någon anledning inte längre önskar varan, kan du returnera den till oss.

Tryck HÄR för att komma tillbaka till Julklappsguidens startsida.


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar