Plusbog logo
Vår kundtjänst är stängd måndag 01.06.20.
blogImage72
blogImage72

Hanna Karlzon - målarboksdrottningen

Det har blivit väldigt populärt med målarböcker för vuxna. Det är inte bara utländska författare som har fått ett namn genom sina sagolika målarböcker. Hanna Karlzon är svensk och framgångsrik på just detta område.

av

den 31. maj 2017

 

 Inspiration från naturen

Hanna Karlzon ritar alla sina illustrationer för hand, med penna och papper och hon har länge arbetat som illustratör.  Hon tar ofta utgångspunkt i sin egen barndom i de bilder hon ritar. Hennes första målarbok, Dagdrömmar, har många motiv som hon tagit inspiration ifrån under sin uppväxt i Burträsk. Hon hämtar även inspiration från naturen och har ofta djur som motiv.

 

Målarböcker - en lisa för själen

Hanna är så populär att även utlandet efterfrågar hennes målarböcker. På nätet finns det många grupper som delar med sig av hennes bilder de har färglagt och variationen är stor. Det är just det som är så fantastiskt med målarböcker, att man får sätta sin egen prägel på bilderna. Att färglägga är rogivande och därför en härlig aktivitet när man behöver lite egentid, därför är det kanske inte så konstigt att förlagen jublar och introducerar fler och fler målarböcker för vuxna.

Här nedan kan du se några av Hanna Karlzons alla målarböcker.

 

 


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar