Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Målarbok

Hanna Karlzon - målarboksdrottningen

Av  HANNA BREDAHL , den 31 maj 2017

Det har blivit väldigt populärt med målarböcker för vuxna. Det är inte bara utländska författare som har fått ett namn genom sina sagolika målarböcker. Hanna Karlzon är svensk och framgångsrik på just detta område.

 

 Inspiration från naturen

av Hanna Karlzon
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 77 kr.
  ( 139,00 kr. )

Hanna Karlzon ritar alla sina illustrationer för hand, med penna och papper och hon har länge arbetat som illustratör.  Hon tar ofta utgångspunkt i sin egen barndom i de bilder hon ritar. Hennes första målarbok, Dagdrömmar, har många motiv som hon tagit inspiration ifrån under sin uppväxt i Burträsk. Hon hämtar även inspiration från naturen och har ofta djur som motiv.

 

Målarböcker - en lisa för själen

Hanna är så populär att även utlandet efterfrågar hennes målarböcker. På nätet finns det många grupper som delar med sig av hennes bilder de har färglagt och variationen är stor. Det är just det som är så fantastiskt med målarböcker, att man får sätta sin egen prägel på bilderna. Att färglägga är rogivande och därför en härlig aktivitet när man behöver lite egentid, därför är det kanske inte så konstigt att förlagen jublar och introducerar fler och fler målarböcker för vuxna.

Här nedan kan du se några av Hanna Karlzons alla målarböcker.

 

av Hanna Karlzon
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 77 kr.
  ( 139,00 kr. )
Sommarnatt målarbok , av Hanna Karlzon
Beskrivning:
Denna vackra målarbok är en hyllning till den ljusa, norrländska sommarnatten. Som alltid i Hanna Karlzons illustrationer så träder man in i en drömsk värld bland tornprydda hus och sagolika djur, där bara fantasin sätter gränserna för hur man kan färglägga dem.
Häng med och upptäck en trend som spridit sig runt om i världen och lockat miljoner människortill en avkopplande och kreativ hobby.
Hanna Karlzon är en Umeåbaserad illustratör som med tusch tecknar detaljrika och sagolika illustrationer. Hon har tidigare skapat den storsäljande målarboken DAGDRÖMMAR med tillhörande tavelbok, vykortsbok och anteckningsbok. DAGDRÖMMAR har även rönt stora framgångar utomlands och är utgiven i ett flertal länder.

av
Häftad, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 44 kr.
  ( 79,00 kr. )
Dagdrömmar - 20 vykort att färglägga , av
Beskrivning:
Denna vykortsbok samlar 20 fantastiska motiv ur Hanna Karlzons målarbok Dagdrömmar att färglägga och skicka till en vän eller varför inte rama in och hänga på väggen? Här kan du skapa de färgrannaste blommorna, de mest magiska fåglarna, undervattensdjur och himmelska trädhus. Endast fantasin sätter gränserna! Häng med och upptäck en trend som spridit sig runt om i Europa och fänglsat miljoner människor som funnit ett sätt att både vara kreativ på och samtidigt kunna slappna av.

av Hanna Karlzon
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 77 kr.
  ( 139,00 kr. )
Magisk gryning Målarbok , av Hanna Karlzon
Beskrivning:
MAGISK GRYNING : MÅLARBOK av Hanna Karlzon är en målarbok fylld av magiska illustrationer med trolska drycker, kristaller och väsen.
 
Bege dig in i en trolsk värld bland magiska drycker och glittrande kristaller. Möt mystiska väsen som vaknar tillsammans med gryningen och låt fantasin flöda när du färglägger de fantastiska illustrationerna i målarboken MAGISK GRYNING.

 

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!