Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Bokinspiration

GRATTIS LABAN 50ÅR!

Av  PLUSBOK , den 12 april 2015

I år är det 50 år sedan vi först kunde läsa om de snälla lilla spöket Laban som försöker bli läskigt. Förutom Alfons sätt att bli av med spöken så var det lilla Laban som gjorde att man vågade sova med lampan släckt.

Med detta firande kommer Inger Sandberg och Lasse Sandberg ut med en lyxig nyutgåva av Lilla spöket Laban. 

av Inger Sandberg, La...
, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 93 kr.
  ( 129,00 kr. )

 

 

Om boken

Boken handlar om det lilla spöket Laban som bor i slottet Gomorronssols källare. Slottet tillhör av kunglig familj och Laban blir snart vän med lillprinsen Bus. Tillsammans har dom massor med skoj som vi får följa med på. Lilla spöket Labans pappa är den som skräms på nätterna, oftast lyckas han inte speciellt bra, men Labans pappa vill att Laban ska ta över efter honom när han inte kan spöka mera. Men oftast går det ju inte som föräldrarna tänkt.

 


Lilla spöket Laban.

1965 gav Inger och Lasse Sandberg ut den första boken om Laban, alltså 50 år sedan. De skrev boken till deras son som var rädd för spöken, och visst har dom hjälpt barn runt om att inte vara rädd för spöken?

Inger och Lasse Sandberg.

Inger är även känd för andra barnböcker som lilla Anna och långa farbror och Tummen, som Lasse har illustrerat. De har haft ett samarbete tillsammans i över 50 år och gjort många fantastiska böcker ihop.
Inger och Lasse Sandberg tilldelades Elsa Beskow-plaketten, 1966. Lasse satt även på stol 12 i barnboksakademien 1995-1997 medan Inger satt på stol 18 1995 – 1999.

Vad minns du av Lilla Spöket Laban? Lyckades han bota din eller dina barns rädsla för spöken?

 

 

  Vi säger tack till Inger och Lasse för att de botade vår rädlsa för spöken (och fortfarande gör). Samt att vi vill säga:


GRATTIS LABAN 50 ÅR!

 

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!