Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage26
blogImage26

Emelie Schepp släpper nytt i höst

Den svenska bästsäljarförfattaren Emelie Schepp släpper en ny nervpirrande deckare i serien om efterforskaren Jana Berzelius, hösten 2017. Här kommer ett författarporträtt av Emelie Schepp och ordningsföljden på böckerna

av

den 25. marts 2017

Prio ett

Emelie Schepp

Pocket

Vårt normalpris
70,00 kr
Medlemspris
52,00 kr

Den svenska bästsäljarförfattaren Emelie Schepp släpper en ny nervpirrande deckare i serien om efterforskaren Jana Berzelius, hösten 2017. Vi ger dig här ett författarporträtt av Emelie Schepp och ordningsföljden på hennes böcker.

Serien om Jana Berzelius

Seriens huvudperson är den kvinnliga åklagaren med ett mörkt förflutet: Jana Berzelius.

I den första boken vaknar den 9-åriga Jana Berzelius på sjukhuset. Hon minns inte vem hon är. När Jana 26 år senare har blivit en framgångsrik åklagare involveras hon i ett fall som kastar ljus över hennes egen barndom. Det visar sig att hennes förflutna är mörkare och blodigare än hon kunnat föreställa sig.

Emelie Schepps deckare om Jana Berzelius kretsar runt huvudpersonens förflutna och i efterföljaren Vita spår leder spåren i efterforskningen tillbaka till en man som Jana helst vill undvika och som kan förstöra allt det som hon har försökt bygga upp!

I boken Prio ett är Emelie Schepp tillbaka i toppform. En ung kvinna hittas bunden och misshandlad i sin lägenhet och kort därefter hittas ännu ett offer. Ambulansföraren som har hittat de två kvinnorna visar sig vara i allvarlig fara.

Jana Berzelius involveras i saken och hon hittar ett skrämmande mönster i mordfallen. Det handlar om hämnd och dåden är utförda efter en otäckt genomtänkt och iskall plan. Samtidigt söker en person från det förflutna upp Jana och tvingar henne att gå mycket längre än lagen tillåter.

Emelie Schepps väg till stjärnstatus

Emelie Schepp arbetade som textförfattare i reklambranschen, dramaturg och har bland annat skrivit filmmanuskript innan hon slog igenom som författare. Hennes erfarenhet som dramaturg märks tydligt i hennes böcker då hon bemästrar den dramatiska uppbyggnaden och spänningen till fullo.

Emelie Schepp mottog Crimetime Specsavers Awards läsarpris år 2016 för serien om Jana Berzelius, som har sålt över en halv miljon exemplar och utges i fler än 28 olika länder.

Ordningsföljden på Emelie Schepps böcker:

Märkta för livet

Emelie Schepp

Pocket

Vårt normalpris
70,00 kr
Medlemspris
52,00 kr

Vita spår

Emelie Schepp

Pocket

Vårt normalpris
70,00 kr
Medlemspris
52,00 kr

Prio ett

Emelie Schepp

Pocket

Vårt normalpris
70,00 kr
Medlemspris
52,00 kr

Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar