Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Författarporträtt

Emelie Schepp släpper nytt i höst

Av  KATHRINE NYHUS LAURSEN , den 25 mars 2017

Den svenska bästsäljarförfattaren Emelie Schepp släpper en ny nervpirrande deckare i serien om efterforskaren Jana Berzelius, hösten 2017. Här kommer ett författarporträtt av Emelie Schepp och ordningsföljden på böckerna

av Emelie Schepp
Pocket, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 37 kr.
  ( 59,00 kr. )

Den svenska bästsäljarförfattaren Emelie Schepp släpper en ny nervpirrande deckare i serien om efterforskaren Jana Berzelius, hösten 2017. Vi ger dig här ett författarporträtt av Emelie Schepp och ordningsföljden på hennes böcker.

Serien om Jana Berzelius

Seriens huvudperson är den kvinnliga åklagaren med ett mörkt förflutet: Jana Berzelius.

I den första boken vaknar den 9-åriga Jana Berzelius på sjukhuset. Hon minns inte vem hon är. När Jana 26 år senare har blivit en framgångsrik åklagare involveras hon i ett fall som kastar ljus över hennes egen barndom. Det visar sig att hennes förflutna är mörkare och blodigare än hon kunnat föreställa sig.

Emelie Schepps deckare om Jana Berzelius kretsar runt huvudpersonens förflutna och i efterföljaren Vita spår leder spåren i efterforskningen tillbaka till en man som Jana helst vill undvika och som kan förstöra allt det som hon har försökt bygga upp!

I boken Prio ett är Emelie Schepp tillbaka i toppform. En ung kvinna hittas bunden och misshandlad i sin lägenhet och kort därefter hittas ännu ett offer. Ambulansföraren som har hittat de två kvinnorna visar sig vara i allvarlig fara.

Jana Berzelius involveras i saken och hon hittar ett skrämmande mönster i mordfallen. Det handlar om hämnd och dåden är utförda efter en otäckt genomtänkt och iskall plan. Samtidigt söker en person från det förflutna upp Jana och tvingar henne att gå mycket längre än lagen tillåter.

Emelie Schepps väg till stjärnstatus

Emelie Schepp arbetade som textförfattare i reklambranschen, dramaturg och har bland annat skrivit filmmanuskript innan hon slog igenom som författare. Hennes erfarenhet som dramaturg märks tydligt i hennes böcker då hon bemästrar den dramatiska uppbyggnaden och spänningen till fullo.

Emelie Schepp mottog Crimetime Specsavers Awards läsarpris år 2016 för serien om Jana Berzelius, som har sålt över en halv miljon exemplar och utges i fler än 28 olika länder.

Ordningsföljden på Emelie Schepps böcker:

av Emelie Schepp
Pocket, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 37 kr.
  ( 59,00 kr. )
Märkta för livet , av Emelie Schepp
Beskrivning:
En sommardag 1991 vaknar nioåriga Jana Berzelius upp på ett sjukhus. Hon har inget minne av vem hon är eller var hon kommer ifrån. Tjugoett år senare får hon, som framgångsrik åklagare, uppdraget att leda förundersökningen i det uppmärksammade mordet på Hans Juhlén, verksamhetschef på Migrationsverket i Norrköping. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander inleder Jana Berzelius ett intensivt arbete med att lösa fallet. Men utredningen tar en oväntad vändning när ännu ett lik hittas. Denna gång är det en pojke. Och ju mer Jana gräver i den döda pojkens bakgrund, desto närmare kommer hon sanningen om sin egen. Och hon möter en historia mörkare och blodigare än hon någonsin kunnat föreställa sig. Märkta för livet är den första delen i serien om åklagare Jana Berzelius. Emelie Schepps debutthriller är en sensation och har som självpublicerad redan såld i 40 000 ex. Serien är även såld till Danmark, Norge, Tyskland, Holland, Japan, Tjeckien, Italien och Polen."

av Emelie Schepp
Pocket, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 37 kr.
  ( 59,00 kr. )
Vita spår , av Emelie Schepp
Beskrivning:
Ett X2000-tåg står stilla på Norrköpings centralstation i den kalla vinternatten. Ombord har en ung kvinna hittats död. Hennes fingrar är blodiga och från munnen droppar ett vitt skum. Det visar sig att kvinnan på tåget inte har rest ensam. Med sig hade hon en väninna som nu är spårlöst försvunnen. Vilka är kvinnorna? Och vad har hänt dem? Ett märkligt fall måste lösas och Jana Berzelius kopplas in som åklagare. Men det dröjer inte länge förrän fallet blir mer personligt än hon har tänkt sig. Återigen ställs hon öga mot öga med sitt dunkla förflutna. När kriminalkommissarie Henrik Levin och hans kollega Mia Bolander får upp ett spår förstår Jana att misstankarna riktas mot en person i hennes absoluta närhet. En man hon helst vill glömma, en man som vet för mycket om henne. För att skydda sitt förflutna måste hon hitta den misstänkte innan polisen gör det.

av Emelie Schepp
Pocket, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 37 kr.
  ( 59,00 kr. )
Prio ett , av Emelie Schepp
Beskrivning:
EN TIDIG MORGON i mars hittas en kvinna svårt sargad i sin lägenhet i Norrköping. Först på plats är ambulanssjuksköterskan Philip Engström som gör allt för att rädda hennes liv. Då ytterligare ett offer hittas går den ohyggliga sanningen upp för honom och han är tillbaka där allt en gång började.När åklagare Jana Berzelius kopplas in som förundersökningsledare börjar även hon se ett obehagligt mönster. Och det som först såg ut som ett enstaka vansinnesdåd växer snabbt till någonting betydligt större.Vem ligger bakom de fruktansvärda morden?Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander är Jana fast besluten att ta reda på sanningen. Samtidigt blir hon uppsökt av en person från sitt förflutna, en person som tvingar henne att gå långt utanför lagens gränser ...

Taggar:   romanspänning

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!