Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Avkoppling

Böcker till hängmattan

Av  CECILIA , den 19 maj 2017

Nu är den där härliga tiden på året äntligen här! Naturen blomstrar, kvällarna blir ljusare och dagarna varmare. Sätt upp en hängmatta och ta vara på din lediga tid! Här kommer lite lästips:

Även fast denna årstid kräver en del arbete i trädgården så ska man inte glömma bort att ta vara på de lediga timmarna. Blunda för ogräset och sätt upp en hängmatta! Det är ett enkelt och bra sätt att koppla av och koppla väck vardagen. Vi på Plusbok tycker självklart att det hör till upplevelsen att läsa en bra bok medan onödig stress gungas bort. Därför har vi samlat ett gäng böcker i avkopplingens och egentidens tecken:

av Jöns Hellsing
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 128 kr.
  ( 199,00 kr. )

Händig man sökes av Jöns Hellsing

Självaste Lennart Hellsings son, Jöns, har utkommit med sin första roman och den har snabbt blivit en bästsäljare!

I HÄNDIG MAN SÖKES träffar vi Jonas, som söker en bra plats för sina författardrömmar. Genom att svara på Lady Annas annons tror han sig ha hittat rätt, i den skotska övärlden. Fast det blir inte riktigt som Jonas tänkt sig, när han blir förförd av sin hyresvärd. Han blir indragen i lekar som får, bland annat, pubägarinnan Heather MacDonald, att hålla andan.

 

 

 

av Lina Bengtsdotter
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 131 kr.
  ( 199,00 kr. )

Annabelle av Lina Bengtsdotter

Årets debutant stavas Lina Bengtsdotter! Lina är utbildad svenskalärare och psykolog. Hon har även publicerat en rad noveller och nu kommer hennes första kriminalroman.

17-åriga Annabelle försvinner en sommarnatt från det lilla samhället Gullspång. Ingen vet var hon är och sökningarna efter henne ger inga spår. Kriminalinspektör Charlie Lager sätts på fallet. Det innebär inte bara att hon ska hitta sanningen om Annabelle. Charlie tvingas också tillbaka till platsen för en bakgrund hon helst vill glömma. Där hon lät en annan människa dö.

 

av Yuval Noah Harari
Storpocket, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 76 kr.
  ( 119,00 kr. )

Sapiens av Yuval Noah Harari

Om du ännu inte har läst denna fantastiska bok om människans ursprung, så ta dig tid till det nu!

För 70 000 år sedan fanns det sex olika arter av människor, minst. Endast en överlevde: Homo Sapiens. I boken SAPIENS förklarar författaren varför. Bland annat beror det på att vi är det enda djuret som kan prata om svårförståeliga saker, som gudar, pengar och rättigheter.

 

 

 

 

av Mia Törnblom
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 155 kr.
  ( 219,00 kr. )

Ta plats med ansvar och generositet av Mia Törnblom

Mia Törnblom är inte någon främling för det svenska folket. Hon är känd för att boosta människors självförtroende med böcker som SJÄLVKÄNSLA NU!

I Törnbloms senaste bok får du lära dig att ta plats utan att knuffa undan andra. Passa på att öva upp din empati och sociala förmåga, medan du ligger i hängmattan!

 

 

 

 

 

 

av Alex Schulman
Pocket, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 23 kr.
  ( 59,00 kr. )

Glöm mig av Alex Schulman

Om du vill koppla av med en självbiografisk bok, så rekommenderar vi denna. Alex Schulman berättar om sitt förhållande till sin alkoholiserade mamma, om kampen för att få sin glada mamma från barndomen tillbaka och hur det är att vara medberoende.

En gripande och fin berättelse som i grund och botten handlar om kärlek till sina närmaste.

 

 

 

 

av Thomas Järvheden
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 113 kr.
  ( 189,00 kr. )

Hjälp vad ska jag göra med räkorna?? av Thomas Järvheden

Söker du efter en mer lättsinnig och vansinnigt rolig bok med hög igenkänningsfaktor? Den här boken kommer garanterat få dig att nästan ramla ur hängmattan av skratt.

Komikern Thomas Järvheden har skrivit ihop en hel bok av minnesvärda trådar från den välkända hemsidan Familjeliv.

 

 

 

 

Om du har planer på att spendera mycket tid i hängmattan i sommar, eller någon annanstans där du kan läsa mycket, så har vi självklart många fler böcker här hos Plusbok.

Hitta t.ex. våra allra billigaste böcker bland våra SUPERerbjudanden!

 

GLAD SOMMAR ÖNSKAR VI PÅ PLUSBOK!

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!