Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage63
blogImage63

Babels Sjölin

Den före detta programledaren för litteraturprogrammet ”Babel” debuterade nu i april som barnboksförfattare med ”Stormen och monstertrucken”. Fast det är inte den enda han skrivit. Läs mer om författaren här!

av

den 18. maj 2017

Stormen och monstertrucken

Daniel Sjölin

Hardcover

Vårt normalpris
130,00 kr
Medlemspris
105,00 kr

Författaren och programledaren Daniel Sjölin föddes år 1977 i Bålsta. Under sju år var han programledare för det populära litteraturprogrammet Babel SVT. Här i vår släppte Sjölin barnboken STORMEN OCH MONSTERTRUCKEN, som är en bilderbok för ”montertruck-diggare”.

Sjölin vann år 2008 Örjan Lindbergerpriset för att ”ha gjort den goda litteraturen tillgänglig för en bred publik” genom programmet Babel. Han är även, sen år 2012, hedersdoktor vid humanistiska fakulteten vid Göteborgs universitet samt var Sommarvärd i P1 samma år.

 

 

 

Ingen nybörjare på böcker

Daniel Sjölin är endast debutant när det gäller barnböcker. Faktum är att han skrivit tre (av sex planerade) böcker i en deckarserie, tillsammans med Jerker Virdborg. Känner du inte igen hans namn i kriminalroman-sammanhang? Det är inte så konstigt. De två författarna skriver nämligen under pseudonym Michael Mortimer. Hittills har de gett ut böckerna JUNGFRUSTENEN, FOSSILDROTTNINGEN och BLODSSYSTRAR.

I JUNGFRUSTENEN möter vi studenten Ida som, efter ett märkligt samtal från sin mormor, ansvaret för en ask. Problemet är att den som ger henne den dör och helt plötsligt är både polisen om ett gäng hemliga forskare ute efter henne och asken.

 


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar