Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Deckare

Äntligen kommer den - den nya Harry Hole-romanen av Jo Nesbø

Av  NINA SANDERHOFF HANSEN , den 13 mars 2017

Jo Nesbøs efterlängtade elfte roman i kriminalserien om Harry Hole, TÖRST, släpps om bara en vecka. Värm upp till ännu en kriminalroman i Nordens mest populära kriminalserier, i år firar vi nämligen 20 år med Harry Hole.

Jo Nesbøs efterlängtade elfte roman i kriminalserien om Harry Hole, TÖRST, släpps om bara en vecka. Värm upp till ännu en kriminalroman i Nordens mest populära kriminalserier, i år firar vi nämligen 20 år med Harry Hole.

I år kan vi fira 20 år med Harry Hole och Jo Nesbøs fantastiska kriminalromaner – och finns det ett bättre sätt att fira en av de mest populära och högt älskade kriminalserierna i Norden, än med ännu en bok i serien? Den elfte romanen med Harry Hole i front är snart redo att slukas av deckarläsare i hela landet.

 

Törst av Jo Nesbø – den elfte Harry Hole-romanen

av Jo Nesbø
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 161 kr.
  ( 249,00 kr. )

Törst återvänder vi till Harry Hole, som kanske är den bästa, kanske den värsta, mordutredaren hos Oslos polismyndighet. Oavsett om man lutar åt det ena eller det andra hållet, så kan man i alla fall kalla honom för den mest mytomspunna mordutredaren hos polisen.

Harry Hole undervisar nu på Polishögskolan och har levt ett fredligt liv tillsammans med Rakel de senaste tre åren. När vi träffar honom igen vill han inte återvända till det som nästan tog allt ifrån honom.

En kvinna hittas död i sin lägenhet, tömd på blod. Med en kropp tömd på blod och bitmärken på halsen pressar både polisledningen och medierna på och vill att det bestialiska mordet ska lösas snabbt. Men polisen vet att det bara är en man som kan klara uppdraget och som kommer att lösa mordet: Harry Hole. Den tvekande Hole förstår att han blir tvungen att sätta allt annat på standby så att han kan fånga mördaren, som han ännu inte har lyckats fånga.  

Kritikerrosad läsarfavorit

Jo Nesbø har fått många berömmande ord med sig under tidens lopp.  Men det är inte bara kritikerna som älskar Jo Nesbø. Läsarna älskar honom också, och det har gjort hans kriminalböcker till bästsäljare.

Nya kriminalromaner

Det är inte bara Jo Nesbø som snart kommer med en länge väntad kriminalroman. Det är också en lång rad efterlängtade svenska kriminalromaner på väg, från några av Sveriges okrönta deckardrottningar och -kungar. I april släpps Camilla Läckbergs nästa del i serien om Erika och Patrick, Häxan som utspelar sig i Fjällbacka. För någon vecka sedan utkom Anna Jansson med en ny bok i serien om Maria Wern, en kriminalserie som utspelar sig på Gotland och i höst kommer den efterlängtade fortsättning på Millenium-böckerna som författats av David Lagerkrantz, för att bara nämna några.

 Alla deckarälskare har med andra ord ett spännande år framför sig. Här nedan kan du hitta ett axplock med andra spännande deckare och kriminalromaner.

av Kristina Ohlsson
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 162 kr.
  ( 229,00 kr. )
Syndafloder , av Kristina Ohlsson
Beskrivning:
SYNDAFLODER av Kristina Ohlsson är den sjätte boken om Fredrika och Alex. Vem har skjutit mannen och varför bär han dotterns ring?
 
En man hittas död framför brasan, sittandes i sin fåtölj. Han har blivit skjuten i bröstet. Underligt nog har han sin dotters vigselring sittandes på lillfingret.
I en annan del av stan letar en begravningsentreprenör febrilt efter sin bror, en bror som ingen annan saknar och som han är rädd för är borta för alltid.
Under tiden kämpar en kvinna för att behålla kontrollen när hennes man blir farligare och farligare. Tiden rinner mellan fingrarna på henne och hon får allt svårare att skydda sig själv och sina barn.
Fredrika Bergman och Alex Recht kan se samband mellan de olika fallen och de upptäcker en cirkel av spår som leder till att gamla synder kommer till ytan. Men det är någon som vill ställa allt till rätta igen och som skriver meddelanden till Alex. Men vem är det egentligen och varför verkar det som om gärningsmannen hela tiden ligger ett steg före?
 
SYNDAFLODER är den sjätte boken om Fredrika Bergman och Alex Recht.

av Lars Kepler
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 163 kr.
  ( 249,00 kr. )
Kaninjägaren , av Lars Kepler
Beskrivning:
KANINJÄGAREN av Lars Kepler är en spännande bok om kriminalkommissarie Joona Linna och det mord han ska hjälpa till att lösa.


Efter två år inspärrad på Kumlaanstalten, blir Joona Linna förd till ett hemligt möte. Det är polisen som behöver hans expertishjälp för att kunna stoppa den mystiske mördaren som de kallar Kaninjägaren.
Det enda som förbinder offren är att alla har hört en ramsa om en kanin som ett barn läser upp precis innan mördaren har dykt upp.

Överraskande nog hamnar tv-kocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy, men det blir inte några lugna och sköna veckor som han har tänkt, utan istället en kamp mellan liv och död.

I all hemlighet måste Saga Bauer och Joona Linna samarbeta för att hinna fånga Kaninjägaren innan det är för sent.

KANINJÄGAREN är den spännande fortsättningen om kriminalkommissarie Joona Linna och börjar där den förra boken, Stalker, slutade.

 

av Roslund & Thunber...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 162 kr.
  ( 229,00 kr. )
En bror att dö för , av Roslund & Thunberg
Beskrivning:
EN BROR ATT DÖ FÖR av Anders Roslund & Stefan Thunberg handlar om Leo och det perfekta brottet. Inga spår ska leda tillbaka.
 
 
Leo är fjorton år gammal och städar efter sin pappa för sista gången – han torkar upp blodet i hallen. Han och hans syskon är ensamma nu, det är han som ska passa på sina småsyskon medan pappa sitter häktad och mamma ligger inlagd på sjukhus. De behöver inte oroa sig, han vet hur han ska göra. Han ska maskera sig och utföra sin första kupp.
 
Efter flera år släpps han igen ut från fängelset där han hamnade efter en serie ovanligt våldsamma bankrån och har ett enda mål för ögonen – att begå det perfekta brottet och ta tillbaka det som inte finns; pengarna som samhället har glömt bort. Den här gången tänker han dock inte dra in sina bröder – det ska inte lämnas några spår som ska kunna leda tillbaka till honom. Men så händer det som inte får hända, det ödesdigra misstaget som inviterar kriminalkommissarie John Broncks och som ändrar spelreglerna totalt – om du drar in min bror, drar jag in din.

 

 

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!