Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Bettys val

av Marie-Louise Marc

, 2017

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 219,00 kr

info-icon Medlemspris

94 kr

Spara 125,00 kr (57%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
BETTYS VAL av Marie-Louise Marc är andra delen i serien om Betty Svan, där vi får fira jul med vår favorit-femtioplussare. Betty älskar jul, och den ska helst vara av det överdådiga slaget. Glitter kan man aldrig få nog av, ljusslingorna kan inte bli för långa, krubban inte stor nog.

Men nu ska hon fira jul med sin nya kärlek och sambo Henrik, och med både sin egen och hans familj i huset blir det svårt att hålla på traditionerna. Och plötsligt, mitt i Kalle Anka, ska Bettys dotter Maja dessutom föda barn! När vinterkaoset har lugnat ner sig ska Betty hitta sin plats som mormor, men samtidigt hör hon från flera håll att Henrik inte är någon barnperson. Och han verkar umgås mycket med sin sjuka exfru...

Bettys värld, den första romanen i serien om Betty Svan, har hyllats av både läsare och kritiker, och Marie-Louise Marc  kommer nu med en ny bok där vi får följa Bettys karriär, kärlekstrassel och ett nytt liv med barnbarn. En riktig feelgood-bok!

Bokdetaljer
Svenska
9789177710158
Printz Publishing
9177710150
241
den 6 november 2017
1
B: 140 H: 215 D: 19 mm


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!