Plusbok – för dig, som älskar böckernas värld

Hos Plusbok har du möjligheten att beställa böcker som gäst eller som medlem.

Är du inte medlem? Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.

Plusbok förmånsklubb
Plusbok är en förmånsklubb med EXTRA låga medlemspriser på över 65.000 böcker. För att kunna handla till medlemspriser och få tillgång till billigare frakt, ska du teckna ett medlemskap. Ett medlemskap kostar ENDAST 49,00 kr/30 dagar i ett fortlöpande abonnemang.
Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Läs mer
Plusbok – för dig, som älskar böckernas värld

Hos Plusbok har du möjligheten att beställa böcker som gäst eller som medlem.

Är du inte medlem? Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.

Plusbok förmånsklubb
Plusbok är en förmånsklubb med EXTRA låga medlemspriser på över 65.000 böcker. För att kunna handla till medlemspriser och få tillgång till billigare frakt, ska du teckna ett medlemskap. Ett medlemskap kostar ENDAST 49,00 kr/30 dagar i ett fortlöpande abonnemang.
Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Läs mer
Medlemskap
49,-
30
/ dagar
Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Bemötandekoden : konsten att förstå sig på människor och få ett bättre liv.

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 69,00 kr
Spara 17,00 kr
52,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

69,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:

Bemötandekoden är den omtalade boken av beteendevetaren och föreläsaren Lena Skogholm. Den gavs ut 2016, klättrade rakt upp på topplistorna och har sålts i över 50 000 exemplar. Boken har hyllats av både läsare och experter inom området och fortsätter hela tiden att locka nya läsare.  

Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Funderat på varför det negativa tar så stort utrymme och hur du kan göra för att inte dras med och dras ned? Har du varit med om missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga "vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här"?

Har du undrat över hur man möter personer med mycket upprörda känslor på ett bra sätt? Kanske reflekterat över hur vi människor fungerar egentligen och funderat på vad man kan göra för att utveckla bra relationer och slippa de som tar massa energi?

Beteendevetaren och föreläsaren Lena Skogholm tar med dig med på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips om hur du kan hantera olika situationer - både i arbetslivet och privat. Bästsäljaren Bemötandekoden är en inspirerande och lättillgänglig guide där författaren berättar målande om det mänskliga samspelet, de kommunikationsproblem som ofta uppstår och hur vi bättre kan förhålla oss till varandra. Författaren skriver både pedagogiskt och personligt med flera målande exempel. Det gör boken lättillgänglig samtidigt som den är vetenskapligt underbyggd.

Pocketutgåvan innehåller ett gediget extramaterial som handlar om vad man gör när en person fastnat i negativt tänkande, inte kan/vill se andras perspektiv och hur man ger tydlig feedback utan att skapa dålig stämning. Det finns även 30 konkreta tips för dessa situationer som lyfter dig och dina relationer: 10 tips för att bemöta personer som fastnat i det negativa. 10 tips för att bemöta narcissistiska personer. 10 tips för att ge tydlig feedback vänligt.

*** SAGT OM BOKEN:

"Den här boken borde få lika mycket uppmärksamhet som Omgiven av idioter. Tack för en välskriven och intressant bok!" Elaine Eksvärd, retorikexpert

"Många läsare vittnar om att bokens innehåll gav dem ny kunskap som gjorde dem tryggare i sina möten med andra människor vare sig det handlade om familjemedlemmar, barn, kollegor, chefer eller kunder. Innehållet i boken bygger på gedigen forskning och Lena Skogholm har lång erfarenhet som föreläsare i ämnet. Boken är lätt att ta till sig och innehållet är pedagogiskt strukturerat med reflekterande övningar längs vägen." BTJ-häftet nr 18, 2020, lektör Louise Sverud

"Boken inspirerar, är lättförståelig och jag rekommenderar den varmt till dig som vill 'levla upp " Tina Thörner, rallystjärna

"Boken är full av fantastiska verktyg för att göra möten människor emellan så bra som möjligt. Jag sträckläste boken, men kommer tillbaka till den gång på gång " Ninas bokhylla

"Alla borde läsa denna så att vi själva och alla runt omkring oss blir gladare!" Bosse Wahlin, rektor

"Älskar den här boken, den är verkligen helt otrolig. Jag har läst den flera gånger." Leila Söderholm, föreläsare och inspiratör inom mental och fysisk träning

LENA SKOGHOLM är beteendevetare och pedagog, en av få i Sverige som är specialiserad på och har gedigen erfarenhet av hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen oss människor emellan. Som inspirationsföreläsare är hon flitigt anlitad och har mött tiotusentals människor. Den första utgåvan av Bemötandekoden utkom 2016 och blev en omedelbar succé.

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789150949070
Förlag:
HarperCollins Nordic
Författare:
ISBN-10:
9150949071
Bandtyp:
Pocket
Sidor:
424
Utgivningsdatum:
10 aug 2020
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 110mm H: 178mm D: 28mm
Bokrecensioner · Bemötandekoden : konsten att förstå sig på människor och få ett bättre liv.
Lena Skogholm
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner