Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Begynnelse

av Dan Brown

, 2017

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 29,95 kr

Förlagets pris 249,00 kr

info-icon Medlemspris

127 kr

Spara 122,00 kr (49%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Robert Langdon är tillbaka

Varifrån kommer vi?
Vart är vi på väg?
Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att ”förändra vetenskapen för alltid”. Edmond Kirsch, en fyrtioårig miljardär som blivit världskänd för sina hypermoderna tekniska uppfinningar och djärva förutsägelser, var en gång Langdons student. Nu hävdar han att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor.
När den spektakulära presentationen inleds inser Langdon att han och de hundratals andra gästerna står inför ett avslöjande som är långt mer kontroversiellt än de kunnat ana. Men plötsligt exploderar den välorkestrerade kvällen i kaos. Tillsammans med museets eleganta chef Ambra Vidal finner Langdon sig vara måltavla för en okänd fiende som inte skyr några medel för att förhindra att Kirschs banbrytande upptäckt når dagens ljus. Tillsammans flyr Langdon och Vidal mot Barcelona för att knäcka det kryptiska lösenordet som skyddar Kirschs hemlighet innan det är för sent. Under den dramatiska jakten tvingas Langdon navigera bland mystiska koder, nedtystade historiska fakta och religiös extremism.
Efter sensationella bästsäljare som Da Vinci-koden , Änglar och Demoner och Inferno är Dan Brown nu tillbaka med en av sina hittills mest hisnande, banbrytande och underhållande romaner.
"Dan Brown är jätteskicklig på cliffhangers, förvirrande spår, på att korsklippa berättelsen så att man bara måste läsa vidare. Det är action i halsbrytande fart och Brown har gått framåt [...] Kärnpunkten är 'avslöjandet' i slutet. Brown kunde gett ut 50 sidor separat: de är matiga, tekniskt intressanta och tar upp den heta frågan om artificiell intelligens (på ett dubbelbottnat vis). Men kika inte i slutet. Att Brown lindar in sitt budskap (som är extatiskt jämfört med det i Inferno ) är den väg som gör mödan värd." Trelleborgs Allehanda

Bokdetaljer
Svenska
9789100173036
Albert Bonniers Förlag
Lena Karlin, Peter Samuelsson
9100173037
520
den 30 oktober 2017
B: 162 H: 235 D: 35 mm

Andra kunder har även köpt
Åke Jävel : århund...
Lars Sjunnesson
Förlagets pris 89 kr.
info-iconMedlemspris 40 kr.
Spirou. Nicke gift...
Benoît Feroumont
Förlagets pris 219 kr.
info-iconMedlemspris 111 kr.
Spirou. Leopardkvi...
Yann le Pennetier
Förlagets pris 219 kr.
info-iconMedlemspris 115 kr.
Yoko Tsuno. Vinea...
Roger Leloup
Förlagets pris 359 kr.
info-iconMedlemspris 192 kr.
Wika och de svarta...
Thomas Day, Olivie...
Förlagets pris 239 kr.
info-iconMedlemspris 123 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!