Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Agility Starter

Är i restorder.
Okänd leveranstid
Vårt normalpris 139,00 kr
Spara 23,00 kr
116,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

139,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Marie Hansson och Jycke-Tryck har gjort det igen! Tagit ett nytt och revolutionerande steg i agilityvärlden! Den här boken är ännu ett exempel på hur oerhört mycket det finns att fördjupa sig i och förbättra inom agilitysporten. De flesta tävlande har mycket kvar att lära sig när det gäller starten. Och banorna blir svårare och kräver mer kontroll och precision. Det finns mycket tid att vinna och många fördelar att ta till vara på om man känner till dem. Marie har dessutom genom sina unika tjuvstartkurser visat att hon kan överlista och övertyga ihärdigt tjuvstartande hundar att sluta med tjuvstarter och vänta på tillåtelse att starta. Den här boken är både för tjuvstartande hundar, för dem som vill tjäna tid och förbättra sina starter och förebyggande för dem som vill lägga en grund för framtida framgångsrika starter. Marie Hansson är en svensk legend inom agilitysporten. Hon har en tvåårig hundpsykologutbildning i grunden, var med och introducerade agilitysporten för Sverige 1985 och har sedan dess varit oerhört aktiv och framgångsrik inom sporten. Hon tävlar sedan 15 år på landslagsnivå, undervisar instruktörer, nybörjare och tävlande på alla nivåer i flera olika länder. Marie har också skrivit många agilityböcker och artiklar och blivit översatt till flera språk. Maries tidigare agility-böcker: Agility action, Agility för nybörjare, Mera agility och Ännu mera agility. Utkommer nu i oktober: Agility på enkelt vis. Av Maries övriga böcker är dessa mest kända: Min bästa vän: aktivering & hundpsykologi, Kantarellsök med hund.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789187652509
Förlag:
Jycke-Tryck
Författare:
ISBN-10:
9187652501
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
107
Utgivningsdatum:
29 apr 2008
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 176mm H: 247mm D: 11mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Agility Starter
Marie Hansson
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar