Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Änglar och demoner

av Dan Brown

Pocket, 2009

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 49,00 kr

info-icon Medlemspris

22 kr

Spara 27,00 kr (55%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Robert Langdon, Harvard-professor i religiös symbolik, kallas till en schweizisk forskarinrättning för att analysera en mystisk symbol – ett brännmärke i bröstet på en mördad fysiker. Genast inser Langdon att detta är ett ofattbart bevis: ett forntida brödraskap har återuppstått, känt under namnet Illuminati, och betecknat som den mäktigaste underjordiska organisationen som existerat. Deras huvudfiende har genom århundradena varit en och densamma: den katolska kyrkan.
De värsta farhågorna besannas när Vatikanens heliga konklav strax därpå samlas för att utse en ny påve. Illuminati meddelar nämligen att man placerat en tidsinställd bomb med aldrig förr skådad sprängkraft i Vatikanstatens hjärta. Robert Langdon flygs in till Rom och tillsammans med den säreget vackra och intelligenta Vittoria Vetra blir han huvudperson i Vatikanens desperata räddningsaktion. En vanvettig jakt via ett fyrahundraårigt spår, bildat av symboler som slingrar sig fram genom Rom, väntar.
Spåret leder dem ned till förseglade kryptor, in i livsfarliga katakomber och övergivna katedraler.
Förhoppningsvis ända fram till den hemlighållna plats som bär på Vatikanens kvarvarande möjlighet till överlevnad. Dan Brown har sedan genombrottet med sin fjärde roman Da Vinci-koden varit världens mest läste författare. I dagsläget (i oktober 2004) har Da Vinci-koden sålt i 18 miljoner ex världen över och nästan hela försäljningen har skett i inbundet originalutförande. Ingen annan vuxenroman har sålt lika mycket under en sådan tidsrymd! Da Vinci-koden innehöll huvudpersonen Robert Langdons andra äventyr.
Följ med på hans första. Änglar och demoner överträffar Da Vinci-koden i genren makalöst underhållande spänning.
I USA har Änglar och demoner lyckats med det unika konststycket att vara toppsäljare som inbunden och pocket -- samtidigt! 8 miljoner ex beräknas den totala försäljningssiffran i USA just nu till. Huvudbok i Månadens Bok och Bonniers Bokklubb -- samtidigt!

Bokdetaljer
Svenska
9789100123222
Albert Bonniers Förlag
Ola Klingberg
9100123226
Pocket
557
den 27 januari 2009
B: 110 H: 178 D: 35 mm

Andra kunder har även köpt
Den förlorade symb...
Dan Brown
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
Da Vinci-koden
Dan Brown
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Begynnelse
Dan Brown
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Snart har vi en ba...
Gunilla Hansson
Förlagets pris 79 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.
1222 över havet
Anne Holt
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.


2 bokrecensioner av Änglar och demoner
Spännande bok när den kom ut, lite annorlunda i sitt upplägg. Trots att det är en deckare så känner man historiens vingslag hela tiden.
En given bok i den fortsatta berättelsen om Professor Langdon, inte samma känsla som Da-Vinci Koden men absolut läsvärd för att få mer av Mr Langdons historia och Brown's skrivande.
Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!